Ξυδιαστά

Κρίταμος Τήνου στο ξύδι

Κρίταμος Τήνου στο ξύδι, χωρίς συντηρητικά, 270 γραμ. Η κάπαρη, τα καπαρόφυλλα, το αγγουράκι της κάπαρης που αγναντεύουν τη θάλασσα των Κυκλάδων και ο κρίταμος που βρέχεται από αυτήν είναι προϊόντα που συνοδεύουν τις σαλάτες και όχι μόνο. Γεμάτα αρώματα και γεύση είναι ένας γευστικός μεζές για το τσίπουρο, τη ρακή ή το ούζο.  

4,70 €

Καπαρόφυλλα Τήνου

Καπαρόφυλλα Τήνου, χωρίς συντηρητικά, 300 γραμ.  Η κάπαρη, τα καπαρόφυλλα, το αγγουράκι της κάπαρης που αγναντεύουν τη θάλασσα των Κυκλάδων και ο κρίταμος που βρέχεται από αυτήν είναι προϊόντα που συνοδεύουν τις σαλάτες και όχι μόνο. Γεμάτα αρώματα και γεύση είναι ένας γευστικός μεζές για το τσίπουρο, τη ρακή ή το ούζο.  

4,70 €

Κάπαρη Τήνου

Κάπαρη Τήνου, χωρίς συντηρητικά, 300 γραμ.   Η κάπαρη, τα καπαρόφυλλα, το αγγουράκι της κάπαρης που αγναντεύουν τη θάλασσα των Κυκλάδων και ο κρίταμος που βρέχεται από αυτήν είναι προϊόντα που συνοδεύουν τις σαλάτες και όχι μόνο. Γεμάτα αρώματα και γεύση είναι ένας γευστικός μεζές για το τσίπουρο, τη ρακή ή το ούζο.

5,40 €

Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο Μεσσηνίας 750 ml

Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο, ποικιλία κορωνέικη από τη μεσσηνιακή γη. Με συνέπεια, αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ακολουθώντας την παράδοση με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα ξαδέλφια μας στο Κοπανάκι Μεσσηνίας παράγουν και τυποποιούν εδώ και 3 γενιές αυτό το ελαιόλαδο, που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά του. Συσκευασία 750 ml σε γυάλινο μπουκάλι.

5,70 €

Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο Μεσσηνίας 1 lt

Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο, ποικιλία κορωνέικη από τη μεσσηνιακή γη. Με συνέπεια, αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ακολουθώντας την παράδοση με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα ξαδέλφια μας στο Κοπανάκι Μεσσηνίας παράγουν και τυποποιούν εδώ και 3 γενιές αυτό το ελαιόλαδο, που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά του. Συσκευασία 1 λίτρου σε μπουκάλι pet.

5,99 €

Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο Μεσσηνίας 3 lt

Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο, ποικιλία κορωνέικη από τη μεσσηνιακή γη. Με συνέπεια, αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ακολουθώντας την παράδοση με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα ξαδέλφια μας στο Κοπανάκι Μεσσηνίας παράγουν και τυποποιούν εδώ και 3 γενιές αυτό το ελαιόλαδο, που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά του. Συσκευασία 3 λίτρων σε μεταλλικό δοχείο.

17,80 €

Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο Μεσσηνίας 5 lt

Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο, ποικιλία κορωνέικη από τη μεσσηνιακή γη. Με συνέπεια, αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ακολουθώντας την παράδοση με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα ξαδέλφια μας στο Κοπανάκι Μεσσηνίας παράγουν και τυποποιούν εδώ και 3 γενιές αυτό το ελαιόλαδο, που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά του. Συσκευασία 5 λίτρων σε μεταλλικό δοχείο.

27,35 €

Ελιές Καλαμών χύμα 250 γραμ.

Ελιές Καλαμών, μέγεθος Jumbo. Μεγάλες, νόστιμες ελιές ΠΟΠ Καλαμών, ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ από τα ξαδέλφια μας στο Κοπανάκι Μεσσηνίας που παράγουν και τυποποιούν εδώ και 3 γενιές. Χύμα, συσκευασία σε δοχείο τροφίμων των 250 γραμ. περίπου. 

1,63 €

Ελιές Καλαμών σε άλμη 1 kg (καθαρό)

Ελιές Καλαμών, μέγεθος Jumbo. Μεγάλες, νόστιμες ελιές ΠΟΠ Καλαμών, ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ από τα ξαδέλφια μας στο Κοπανάκι Μεσσηνίας που παράγουν και τυποποιούν εδώ και 3 γενιές. Συσκευασία σε δοχείο pet του ενός κιλού (καθαρό) σε άλμη (αλάτι , ξύδι, ελαιόλαδο).

6,10 €

    Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 6411 585 - 6988 278831 Δωρεάν μεταφορικά σε Αθήνα για αγορές άνω των 20 €